Futsal

2023.10.03. 15:43

Ismét győzött a Tiszaföldvár

A Tiszaföldvár ezúttal idegenben nyert miskolci riválisa ellen, és ezzel a második helyre lépett előre a tabellán az NB II. Keleti csoportjában.

Kovács Levente

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A tiszazugiak ellenfele ezúttal a MEAFC-Miskolc együttese volt, amely első meccsén 3–2-re legyőzte a Rubeola gárdáját, a másodikon pedig 12–5-re kikapott a Csengertől.

A TiSE az első fordulóban vereséget szenvedett a Kincsem Futsaltól (7–5), ezt követően azonban két siker következett, előbb a Dunakeszit (7–3), majd az Airnergy csapatát (4–3) múlták felül Bozsó László tanítványai.

A mérkőzésen Sipos Márk révén már az ötödik percben vezetést szerzett a Tiszaföldvár, majd a félidő hajrájához közeledve kiegyenlítettek a miskolciak, így 1–1-es döntetlennel vonulhattak szünetre a csapatok. A második játékrészre is jobban jöttek ki a földváriak, Szentmiklósi Dániel ugyanis két perc alatt duplázott, ezzel pedig 3–1-re megnyerte a mérkőzést a TiSE.

MEAFC-Miskolc–Tiszaföldvár SE 1–3 (1–1)

Miskolc, vezette: Szilágyi Norbert (Goneth B., Takács Á.)

Tiszaföldvár: Sándor B. – Sindel, Székely D., Ficsor, Hevesi-Tóth. Csere: Légrádi, Vincze P., Sipos M., Bozsó, Balla, Szentmiklósi, Szabó T., Benedek Zs. Edző. Bozsó László.

Gólszerzők: Dankó (14.), ill. Sipos M. (5.), Szentmiklósi (24., 26.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában