Vízilabda

2023.10.15. 08:43

Nem borult a papírforma

Bár szeretett volna jól szerepelni a Cegléd a listavezető YBL otthonában, végül papírforma eredmény született a Komjádi uszodában.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Kiegyenlített volt a játék az első negyed nagy részében, kihagyott emberelőnyös helyzetek, elhibázott lövések, jó kapusteljesítmények jellemezték ezt a játékrészt. Végül a hajrában három akciógóllal beindultak a csapatok, amiből a hazaiaknak sikerült kettőt szerezniük. A labdát a második felvonásban is a vendégek hozták el ugyan és egyenlíteni is tudtak Süveges Máté révén, az YBL olasz játékosa Marangon ismét betalált, majd büntetőből két gólosra növelte előnyét a pályaválasztó a szünet előtt.

A második félidő elején két perc alatt egalizált a Cegléd, de a folytatásban mintha már csak a fővárosi együttes lett volna a medencében, három lőtt góljukkal a befejező negyed előtt gyakorlatilag eldöntötték a bajnoki pontok sorsát. A záró játékrész is hazai találattal kezdődött, és hiába voltak a vendégek erőfeszítései, a különbség még tovább nőtt a lefújásig.
Sűrű Dezső: 

Gyenge volt ezúttal a támadójátékunk, ami a szerzett góljaink számában is megmutatkozott. Az YBL fegyelmezetten játszott és teljesen megérdemelten nyert.

YBL WPC - Ceglédi VSE 10-6 (2-1, 2-1, 3-2, 3-2)

Budapest, Komjádi Béla uszoda, 50 néző, vezette: Bereczki, Varga M.

Cegléd: HÖRÖMPŐ - Magyar B. 1, Czigány 1, Zeman 1, Reményi, SÜVEGES 3, Kovács M. Csere: Hajdú, Pataki, Balla, Bukta, Nagy R. Edző: Sűrű Dezső.

Gól - akcióból: 20/5, ill. 20/4.
Gól - centerből: 2/1, ill. 1/0.
Gól - büntetőből: 3/1, ill. 0/0.
Gól - emberelőnyből: 5/3, ill. 8/2.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában