Karate

2023.10.20. 15:17

Remekeltek a szolnoki Magna Dojo versenyzői a magyar bajnokságon

A szolnoki Magna Dojo karatékái nem nézelődni utaztak Pestszentimrére, a magyar bajnokságra. Hét versenyzőjük is érmet nyert, többen a legszebb színűt.

Rózsa Róbert

A szolnoki Magna Dojo hét versenyzője is érmet nyert a magyar bajnokságon

Fotó: Facebook.com / Magna Dojo

Múlt hétvégén, a Pestszentimrén rendezte a Magyar Karate Szakszövetség a knockdown magyar bajnokságot, ami a 25. BUSHIDO Kupa is volt. A viadalon 17 világszervezet, 50 sportegyesületének 400 versenyzője lépett tatamira.

A versenyzők előbb KATA formagyakorlatban, majd a KUMITE küzdelem versenyszámban mérhették össze tudásukat és dönthették el, ki Magyarország knockdown magyar bajnoka gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt (A, B, C kategóriákba), valamint szenior-veterán korosztályokban.

A szolnoki Magna Dojo-t hét versenyző képviselte a megméretésen. Magyar bajnok lett Jakab Nikolasz, gyermek I. kategóriában, 30 kilogrammban, Horváth László (ifi, 55 kg), Béres Ádám (ifi, 65 kg) és Bukta Erik (junior, 75 kg). Ezüstérmet szerzett Balogh Levente (gyermek I., 30 kg) és Karcsai Milán (junior, 75 kg).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában