Labdarúgás

2023.11.20. 15:45

Kétgólos vereséget szenvedett az U21-es válogatott Spanyolország ellen

Három jászkunsági játékos is a kezdőcsapatban kapott helyet Gera Zoltántól az U21-es magyar együttesben.

Kovács Levente

Komáromi György (labdával) az első félidőben kapott lehetőséget a spanyol válogatott ellen

Fotó: mlsz.hu

Nem várt könnyű ellenfél U21-es válogatottunkra, ugyanis az eddig hibátlan Spanyolországgal találkoztak a mieink idegenben. A hazaiak már a meccs első percétől kezdve domináltak, első gólukra viszont a 35. percig kellett várni, előnyüket pedig megtartották a szünetig. A második játékrészben továbbra is nyomás alatt kellett futballoznia a magyaroknak, a spanyolok pedig a 65. percben megduplázták előnyüket, és ezzel beállították a 2–0-s végeredményt.

A jászkunsági játékosok közül Csinger Márk és Szabó Alex is végigjátszotta a mérkőzést, Komáromi György az első félidőben kapott lehetőséget, Fehér Csanád pedig nem állt be.

Spanyolország–Magyarország 2–0 (1–0)

Magyarország: Hegyi – Kállai (Eördögh, 72.), Szabó A., Baráth, Csinger, Benczenleitner – Komáromi (Kovács M., a szünetben), Bényei, Kovács B. (Kosznovszky, 72.), Vancsa (Kocsis D., 81.) – Gruber Zs (Lisztes, 53.). Szövetségi edző: Gera Zoltán.

Gólszerzők: Martin (35.), Torre (65.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában