Labdarúgás

2024.03.26. 07:00

Vármegye II.: Üldözői tartják a lépést a Jászapátival, de nem hibázhatnak többet

Magabiztos győzelmet aratott a listavezető Jászapáti a dobogós Besenyszög ellen a vármegye II. 22. fordulójában. A Tiszaszentimre továbbra is versenyben a bajnoki címért, miután elhozta a három pontot a Jászárokszállás otthonából. A Kunmadaras hét kapott góllal tért haza Jászalsószentgyörgyről. Fordulatos mérkőzésen ikszelt a Tiszajenő és a Abádszalók, a Fegyvernek pedig négy találattal győzte le idegenben a Túrkevét. Ezúttal a Jászboldogháza volt a szabadnapos.

Szoljon.hu

Vármegye II. 22. forduló

vármegye II, Besenyszög, Jászapáti
A kék mezes Besenyszög ezúttal nem fejtett ki nagy ellenállást a Jászapátival szemben a vármegye II-ben
Fotó: Pesti József

Jászapáti–Besenyszög 4–0 (2–0)

Jászapáti, 200 néző.

Vezette: Czékus Sándor.

Jászapáti: Vincze G. – Papp B., Illés G., Birkás (Szabari, a szünetben.), Urbán M., TARKÓ D. (Panyi, 81.), BALOG N., Tajti N. (Kiss G., 63.), DONKÓ Á., BÉRES, CSŐKE (Menyhárt, 73.). Edző: Menyhárt Dániel.

Besenyszög: Bezzeg – Berényi, TAKÁCS Á., Virág B. (Kozma, 72.), Héja D., HEGEDŰS G., Serfőző, Tóth K. (Nyeső, 60.), Szekeres T., Gilszki, Berki. Edző: Kocsis Andor.

Gólszerzők: Béres (9.), Tarkó D. (23.), Lukácsi (78.), Donkó Á. (85.).

Újabb rangadó várt a hazai csapatra, a Besenyszög látogatott Jászapátira. Jó játékvezetés mellett, nagy iramban kezdődött a mérkőzés, amelyen a hazaik már a nyolcadik percben megszerezték a vezetést, a mezőnyben jó játékot mutató vendégcsapat azonban a kapura veszélytelen volt. A második félidőben a hazaiak szebbnél szebb támadásokat vezetve tovább növelték előnyüket, és teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Menyhárt Dániel: – Félelmetes formában van a csapatunk. Idén ez volt a második rangadónk, amit csak azért hívtunk annak, mert az ellenfél épp a második helyen tartózkodott a tabellán.

Kocsis Andor: – A Jászapáti kihasználta két védelmi hibánkat, nekünk viszont nem jött össze semmi. A hazaiak megérdemelten győztek.

Tudósított: Budai István

Tiszajenő–Abádszalók 2–2 (0–1)

Tiszajenő, 100 néző.

Vezette: Medvegy Zsolt.

Tiszajenő: Mészáros L. – Tóth T. (Radics, 56.), Hegyi Z., NYULI B. (Bottyán, 75.), Fazekas Á., Tóth A., NYULI R., LAKATOS P., Lelik (Lajkó, 56.), Fekete T., Vér. Edző: Márton Péter.

Abádszalók: Horváth Zs. – HALAS M., Weiszhaupt, Oláh L. (Csukodi Gy., 60.), Dányi T., JUHÁSZ A., HORVÁTH Sz., Halas A., VARGA S., SZÓLÁDI, Báder. Edző: Lajos Tibor.

Gólszerzők: Lakatos P. (62.), Nyuli R. (65. – tizenegyesből), ill. Juhász A. (28., 70. – a másodikat tizenegyesből).

Kiállítva: Fekete T. (14.), ill Horváth Zs. (14.).

Egy hektikus mérkőzésen a hazai csapat közelebb állt a győzelemhez, több helyzete volt, kapufát is lőtt, de nem sikerült nyernie.

Márton Péter: – Második félidei játékunk alapján akár többgólos győzelmet is arathattunk volna, de sajnos a kihagyott helyzetek és a rövidzárlat ismét pontvesztést okozott. Gratulálok a vendégcsapatnak!

Lajos Tibor: – Százig számoltam a szabálytalanságokat, utána már elfáradtam, de mivel nem vagyok szakember, nem az én tisztem eldönteni, hogy melyik volt az, és melyik nem.

Tudósított: Polgár Lajos

Túrkeve–Fegyvernek 0–4 (0–1)

Túrkeve, 100 néző.

Vezette: Kiss Attila.

Túrkeve: Gulyás G. – Geszti (Fésűs-Farkas R., 84.), Laskai, Suszter, Kutich (Moldván, 57.), Sas, Suri (Bikki, a szünetben.), Lisznyai, Rapi, GYÖRFFY, Kállai D., (Fésűs-Farkas A., 84.). Edző: Jandó Ferenc.

Fegyvernek: Sebestyén J. – Bohács D., Szász K., Szabó M., CSORTOS (Farkas R., 73.), DOMÁN, Bohács M. (Kerepesi, 78.), FÁBIÁN, Ballók V. (Stalmájer, 35.), PÁPAI T., Budai. Edző: Erdei Gábor.

Gólszerzők: Fábián (15., 50., 83.), Domán (47.).

Szép számú közönség előtt, sportszerű mérkőzésen a fiatal vendégcsapat megérdemelt győzelmet aratott a gyenge napot kifogó hazaiak ellen.

Jandó Ferenc: – Sajnos a második félidőben kapott gyors gólok után a csapat teljesen feladta, és esélyünk se volt a fordításra.

Erdei Gábor: – A múlt heti jó formát át tudtuk menteni a mostani mérkőzésre, gratulálok a csapatnak!

Tudósított: Fekete Tamás

Jászárokszállás–Tiszaszentimre 1–2 (0–0)

Jászárokszállás, 60 néző.

Vezette: Fekete Tibor.

Jászárokszállás: Kádár D. – Süveges, Kovács T., Kiss Zs., Susányi, Csikós T., Major L. (Pető T., 79.), Czuczor, Váradi M. (Bordács, 58.), Éliás, Csomor (Major Zs., 67.). Edző: Csikós József.

Tiszaszentimre: Kalóz I. – SZŐKE T. (Törőcsik I., 74.), SZŐKE P., Oláh Zs., Faghiura, Szoboszlai, SZŐKE Á., Csábi, NAGY T., CSÉCSEI, Juhész E. Edző: Szoboszlai Zsolt.

Gólszerzők: Bordás (72.), ill. Szoboszlai (52.), Csécsei (78.).

Kiállítva: Csábi (63.)

Ellentétes játékrészeket produkáltak a csapatok, a második félidei gólváltásból pedig a vendégek jöttek ki jobban.

Csikós József: – Az első félidőben elpuskáztuk a helyzeteinket, a másodikban a szél is besegített az ellenfél győzelméhez.

Szoboszlai Zsolt: – A sok hiányzó ellenére egy jó csapat otthonában, emberhátrányban is megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatomnak!

Tudósított: Kiss Jenő

Jászalsószentgyörgy–Kunmadaras 7–1 (3–1)

Jászalsószentgyörgy, 150 néző.

Vezette: Gönczi Pál.

Jászalsószentgyörgy: Tóth Cs. – Serfőző, Kobela (Kovács K., 69.), KÓNYA (Fogler, 69.), Kiss B. (Ronyecz, 56.), Fekete T., KANALAS, SZABÓ Z., Tóth G., FÜLEKI (Fajka Á., 61.), FARKAS I. Edző: Gazsi István.

Kunmadaras: Havellant – Vas M, Rózsa S. (Kelemen Zs., 65.), Rózsa II. S., Lázók A., Lázók N., Seres D., Katona T., Bernáth, Tasi, FARKAS I. Edző: Lázók Attila.

Gólszerzők: Kanalas (3., 32., 64. – a harmadikat tizenegyesből), Füleki (10., 54.), Szabó Z. (60. , 90. – a másodikat tizenegyesből), ill. Farkas I. (37.).

Már az első félidőben szerzett három találat is eldöntötte a mérkőzés sorsát, de a hazaiak a második játékrészben méginkább bebiztosították a győzelmüket. 

Gazsi István: – Magabiztos győzelmet arattunk a mezőnyben jól adogató, de kapura kevés veszélyt jelentő vendégcsapat ellen.

Lázók Attila: – A szezon leggyengébb játékát hoztuk, az osztályhoz képest jó csapattal szemben. Gratulálok nekik a győzelemhez!

Tudósított: Gazsi István

Góllövőlista

24 gólos: Kanalas Zsolt (Jászalsószentgyörgy)

19 gólos: Juhász Attila (Abádszalók), Menyhárt Dániel (Jászapáti)

18 gólos: Baga Márk (Tiszaszentimre)

17 gólos: Virág Benedek (Besenyszög)

10 gólos: Csikós Tamás (Jászárokszállás), Csőke Bence (Jászapáti), Héja Dávid (Besenyszög)

9 gólos: Berényi Dániel (Besenyszög), Varga Bence (Tiszaszentimre)

8 gólos: Szabó Zalán (Jászalsószentgyörgy)

A bajnokság állása

1. Jászapáti  48 pont, 2. Tiszaszentimre 43, 3. Besenyszög 43, 4. Jászalsószentgyörgy 37, 5. Abádszalók 33, 6. Fegyvernek 30, 7. Jászárokszállás 23, 8. Túrkeve 17, 9. Kunmadaras 16, 10. Tiszajenő 15, 11. Jászboldogháza 8 pont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában