Hírek

2006.05.03. 18:00

Majd kétmillió egy autómosásért

Egy brit autómosó majd 5 ezer fontot, vagyis több mint 1,5 millió forintot kér egyetlen mosásért, vaxolásért. A magas ár ellenére a kuncsaftok tolonganak a fiatalember üzletében, aki olyan hírességeket is üzletfelei között tudhat, mint Rod Stewart.

BAMA

Egy Surrey-beli fiatalember magát a világ legjobb autómosója és polírozójaként hirdeti, amiben lehet némi igazság. Nem elég ugyanis a tekintélyes summát kifizetni a kocsi karbantartására, az ügyfeleknek 9 hónapra előre is be kell jelentkezniük. Nem véletlen tehát, hogy Paul Dalton kliensei között Nagy-Britannia leggazdagabb emberei szerepelnek. Nála mosat Rod Stewart is, aki például 700 ezer font, vagyis 250 millió forint értékű Ferrari Enzoját szokta a mesterre bízni, s nem sajnál 4800 fontot fizetni a szolgáltatásért.

Paul Dalton csak a legjobb alapanyagokkal dolgozik, a tisztított víz mellé a törlőkendőket Ausztráliából hozatja, és a polírozáshoz használt brazil viasz a világ legdrágább hasonló alapanyagai között van. S az sem utolsó szempont, hogy az így kezelt autók polírozása egy évig is kitart. A mester véleménye szerint az olyan autócsodákat, amelyeken gyárilag hét réteg fényezés, és három réteg lakkozás van, nem lehet pusztán egy vödörrel és egy szivaccsal kezeli.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!