Hírek

2008.02.23. 13:38

Romák házát dúlták fel Putnokon

Feldúlták egy roma család házát és gyalázkodó, fenyegető feliratokat festettek a ház falára a Borsod megyei Putnokon

mti

Feldúlták egy roma család házát és gyalázkodó, fenyegető feliratokat festettek a ház falára a Borsod megyei Putnokon - mondta a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa.
Dobi Tamás közölte: a roma asszony és gyermekei nem tartózkodtak otthon, amikor az eset történt. Elmondta, hogy az elsődleges adatok szerint előbb az anya, majd az öt gyermek ment el otthonról, a házat pedig nyitva hagyták, ekkor dúlták fel otthonukat az ismeretlen elkövetők.

A legidősebb gyermek ért haza először, ő látta meg, hogy mindent szanaszét szórtak, a falakra pedig fenyegető, gyalázkodó szöveget írtak. A rendőrséget a később hazaérkező anya értesítette.

A hatóság óránként ellenőrzést tart a háznál és rongálás, magánlaksértés, veszélyes fenyegetés miatt indított eljárást egyelőre, de ez még a vizsgálat ideje alatt módosulhat - mondta Dobi Tamás.

Feldúlták egy roma család házát és gyalázkodó, fenyegető feliratokat festettek a ház falára a Borsod megyei Putnokon mti -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!