Hírek

2008.02.12. 14:52

Szerződést bont a Digital Natives

A Digital Natives a Miniszterelnöki Hivatallal (MeH) kötött szerződésének felbontását kezdeményezte - tájékoztatta közleményben a kormányszóvivői iroda az MTI-t kedden.

BAMA

A szóvivői iroda közleményében az áll: a cég sajnálattal vette tudomásul, hogy napi politikai csatározások kereszttüzébe kerültek. "Tekintettel arra, hogy a cég nem kívánja jó hírnevét a politika oltárán feláldozni, a továbbiakban nem vállal a kormányzati  szektorban tanulmánykészítési feladatot és az elkészült, mintegy  háromszáz oldalas tanulmányt a kormányzati kommunikációért felelős  szakállamtitkárság részére teljes terjedelmében térítésmentesen  átadta" - közölte Béky Miklós, a cég ügyvezetője. Hozzátette: a tanulmány összefoglalója megtalálható a www.digitalnatives.hu honlapon.

A Magyar Nemzet január elején írt arról, hogy a Nemzetközi kormányzati kommunikációs eszközök az interneten című tanulmányt  Gyurcsány Ferenc régi ismerősének és üzlettársának cégétől rendelte  meg tízmillió forintért a MeH. A kormányszóvivő akkor úgy nyilatkozott: a kormány a kormányzati tájékoztatás informatikai megújításán dolgozik, és a céget - a  kormány internetes kommunikációját javítandó - a nemzetközi online  megoldások legjobb gyakorlatának elemzésére kérte fel a  szakállamtitkárság, de a tiszteletdíjat csak az anyag szakmai  felülvizsgálata után fizetik ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!