Hírek

2009.08.12. 17:04

Suzuki Kizashi - A nagy Nyitány

2009 decemberében érkezik meg a Suzuki Kizashi az amerikai piacra. Nyitány ez, ahogy az érkező Suzuki neve is ezt jelenti. Az új modell a Chevy Malibu és a Toyota Camry ellen küzd majd.

AutoBild

2007-ben a Suzuki a Frankfurti Autószalonon egy agresszív vonalakkal megrajzolt kombi tanulmányautót állított ki Kizashi néven, amely erőt sugárzott magából. Ez év decemberében már a szériaváltozat kerül éles bevetésre az Egyesült Államokban. Az első tanulmány és a szériaváltozat között olyan kevés hasonlóság van csak, mint a 2007 novemberében a Tokyo Motor Show-n és a 2008 márciusában New Yorkban előállított Kizashi 2 és 3 tanulmányok között. Ez a Suzuki első sportszedánja, de már épp itt volt az ideje. Ezzel együtt ez az első nagy feladata is a Suzuki-USA-nak. Az új szedán amerikai piacon betöltendő helyét már megállapították, de a már stabil helyeket elfoglaló Toyota Camry és Chevrolet Malibu biztosan nehézzé teszik majd az életét.

A teljes cikk további információkkal és képgalériával megtekinthető az AutoBild.hu-n.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!