Ingatlanajánló

2024.06.23. 19:55

Erdélyi romantika Jászberényben

Unja a sablonos házakat? Itt a megoldás: erdélyi báj, kézzel festett ajtók, saját manikűr szalon és egy kisház a vendégeknek (vagy az anyósnak?). Ha ehhez hozzávesszük a fúrt kutat és a fedett autóbeállót, már csak egy medence hiányzik a teljes boldogsághoz...

Szoljon.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“...eladásra kínál Jászberényben  egy 1765 négyzetméteres telken lévő, 131 négyzetméteres, 4 szobás családi házat, benne működő manikűr szalon és egy különálló 53 négyzetméteres kisház az ingatlan a belvárostól 15 perc sétányira van, központhoz közel. Az ingatlan a hatvani úton található, békés, jó szomszédi viszonyok jellemzik a környéket. 

Forrás: ingatlanbazar.hu

Napfényes, tágas szobákkal rendelkező, vegyes téglából épült a családi ház, a telek nagysága 1765 négyzetméter, a lakórész 131 négyzetméter alapterületű, kiváló elosztással rendelkezik, erdélyi stílus jellemzi a helyiségeket.

A manikűr üzlet, 21 négyzetméter, járólapos, a nappali, 19,5 négyzetméteres, padlós, a 3 darab szoba, 18,5 négyzetméter, 15,5 négyzetméteres, 9,2 négyzetméter, laminált padlós, illetve járólapos.

A fürdőszoba + WC,  5 négyzetméteres,  kádas, járólapos, WC kézmosóval, 1,8 négyzetméteres, járólapos, a zuhanyzó helyiség, 1,8 négyzetméter.

A konyha, 6,8 négyzetméteres, járólapos, az ebédlő, 14 négyzetméteres, járólapos, a közlekedő, 3 négyzetméter, járólapos, a 3 darab előszoba, 4,5 négyzetméter, 4,8 négyzetméter, 4,9 négyzetméter, járólapos.

Az udvarban lévő, 53 négyzetméteres kisház igen jó állapotú, benne 30 négyzetméteres szoba, konyha, zuhanyzó helyiség WC-vel, és külön egy beépített terasz, a hátsó részen 2 darab autó részére alkalmas fedett beálló, az ingatlan 2 külön utcáról bejáratos.

Ami az elektromos hálózatot illeti, 3x16 A, fa nyílászárók, fa redőnyök, egyedi kézi festés látható minden ajtón, az udvar parkosított, nagyon rendezett,1 darab fúrt kút a kertben, az otthon melegét gáz konvektor, kandalló és villany panel biztosítja, 2 darab hűtő-fűtő klíma is adott. A meleg vízről villanybojler gondoskodik, jó állapotban lévő kerítés.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A környéken találhatóak: bölcsődék, óvodák, iskolák, középiskolák, gimnázium, orvosi rendelők, kórház, pénzintézetek, kormányhivatal, nagy bevásárló központok, áruház, üzletek, boltok, posta, egyetem, strand.

Ideális lehet minden korosztálynak, kis és nagy családosoknak egyaránt! Továbbá, ajánlom az ingatlant befektetőknek és magánszemélyeknek is! A jelenleg manikűr szalonként működő helyiség bármilyen üzletté átalakítható!

A LAKÁST TELJES BÚTORZATTAL IS MEG LEHET VÁSÁROLNI, MEGEGYEZÉS SZERINT!”

További lakások és házak az ingatlanbazar.hu oldalán!

A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!