Kék hírek

2008.02.19. 12:42

Trükkös telefonlopás

Trükkös módon szerzett telefont magának egy férfi Szolnokon. Az egyik utcában elkérte egy járókelő telefonját, hogy azt kipróbálja, milyen minőségű képet készít. Amint kézbe vette a mobilt futásnak eredt, majd a SIM kártyát távolabb eldobta. további kék hírek a rendőrség prezentálásában:

SZOLJON

Tiszasüly:
Hétfőn éjjel egy telephelyen parkoló munkagépről levágták a plombát és 100 liter üzemanyagot szívtak ki a tankból. A kár 24.000 Ft.

Tószeg:
Csalás miatt indított nyomozást a rendőrség ismeretlen személyek ellen. Hétfőn 12 óra örüli időben faárusok jelentek meg Tószegen. Az egyik vásárló már az üzlet lebonyolítása után vette észre, hogy a 40 mázsa kifizetett tűzifa helyett csupán 20 mázsát rakodta le a portáján.

Szolnok:
Trükkös módon szerzett telefont magának egy férfi Szolnokon. Az egyik utcában elkérte egy járókelő telefonját, hogy azt kipróbálja, milyen minőségű képet készít. Mihelyt kézbe vette a mobilt futásnak eredt, majd a SIM kártyát távolabb eldobta.

Túrkeve:
Egy túrkevei tanyára törtek be ismeretlenek, akik 40 kg mangalica szalonnát loptak el.

Mezőtúr:
Hétfőn az esti órákban két idegen személyt láttak egy mezőtúri használtruha bolt udvarán. A rendőrök a helyszínen elfogták a menekülő betörőket, akik az udvaron lévő garázst felfeszítve abból réz vízvezetékeket kíséreltek meg ellopni.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 halálos és 1 könnyű sérüléses közúti közlekedési baleset történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!