SZOLNOK/KARCAG

2017.07.31. 07:55

Várják kártalanításukat a Kun-Mediátor-ügy károsultjai

„Számunkra az lenne az igazi hír, ha bejelentenék, hogy bennünket, Kun-Mediátor-károsultakat is kártalanítanának” – mondta honlapunknak Zsíros Zoltán karcagi Kun-Mediátor-károsult.

Daróczi Erzsébet

Korábban részletesen beszámoltunk arról, hogy ez év novemberében kezdődhet a Bróker Marcsi néven elhíresült karcagi pénzügyi vállalkozó büntetőpere. A Szolnoki Törvényszék tájékoztatása szerint ítélet leghamarabb jövő ősszel várható.

– Azzal is sokan megelégednénk, ha nem is a teljes összeget, hanem – mint más brókerügyek károsultjai ügyében volt már rá példa – bizonyos összeghatárig visszakaphatnánk a betett pénzünket – mondta Zsíros Zoltán.

Zsíros Zoltán szerint a per novemberi kezdete annak fényében, hogy többezer oldalnyi peranyagot kell addig áttekinteni, megismerni és rendszerezni, nincs is olyan messze.

– Én csak azt szeretném, ha az első tárgyalási naptól az utolsóig az ügyészég maxi­málisan felkészülten képviselné a bíróság előtt a nyolcszáz károsultat, és a végén a bírói döntés is korrekt lenne… – reagált az első tárgyalási nap kitűzésére a Kun-Mediátor-károsult.

Daróczi Erzsébet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!