TISZAÖRS

2017.12.03. 09:30

Egy tiszaörsi lakatlan házat raboltak ki

Vádemelési javaslattal fejezte be a rendőrség a nyomozást az ellen a két férfi ellen, akik hetekig fosztogattak egy lakatlan házat Tiszaörsön.

Forrás: police.hu

A Tiszafüredi Rendőrkapitányság eljárást folytatott lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Tihamér és H. Mihály tiszaörsi lakosok ellen.

Egy tiszaörsi lakatlan ház tulajdonosa tett bejelentést a rendőrségre, miszerint ismeretlenek 2017. október 15. és 2017. november 2. között szinte teljesen kipakolták lakatlan házát.

A kerítést kibontották, majd az udvarról, a garázsból és a melléképületből eltulajdonítottak egy szivattyút, egy szerszámos ládát szerszámokkal, egy vaslétrát, olajemelőket, kézi kaszákat, egy kézi csörlőt, dróthálókat, vasakat, deszka darabokat, kannákat és betonvasakat is.

A nyomozók a beszerzett adatok alapján azonosították és gyanúsítottként kihallgatták a 30 éves és az 54 éves férfit.

Forrás: police.hu

A rendőrség a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte – adta hírül a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!