Összefoglaló

2024.05.20. 21:00

Szentmisével és járművek áldásával kezdődött Pünkösd hétfő Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

A természettel, a vadászok munkájával ismerkedtek, valamint megtisztították a szeméttől a falu határát a minap a tiszasülyi gyerekek.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Új fotót posztolt közösségi oldalára a zenész.

Hamarosan helyben is elintézhetik hivatalos ügyeiket a tiszatenyőiek, mobilizált kormányablak, vagyis kormányablakbusz érkezik a településre.

Családbarát munkahely címeket adtak át Szolnokon, fokozottan ellenőrzik a parkolási rend betartását a szolnoki kórházban – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Profi térfigyelő kamerarendszert telepítenek hamarosan Tiszapüspöki központi parkjába, és a település főútja mentén. A fejlesztéstől a közbiztonság jelentős javulását várja az önkormányzat.

Több száz nyugdíjas gyűlt össze Abádszalókon, a Tisza-tó partján.

Fergeteges családi programokkal, finom ételekkel és jó hangulatban telt a családi nap Tiszaszőlősön. Kicsik és nagyok egyaránt remekül szórakozhattak.

Az egészséges idősödésről tartottak előadást Újszentgyörgyön.

Budapestre és Jászberénybe kirándultak az elmúlt héten a tiszasülyi kisdiákok és óvodások. Elszármazott hölgy meghívása nyomán látogattak el egy budapesti játszóházba a tiszasülyi gyerekek a hét elején.

A 2024-es esztendő első negyedévében tovább fogyatkozott hazán népessége. Vármegyénkre is ez a tendencia jellemző, többen haláloztak el, mint ahányan születtek, derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataiból.

A kormány digitális eszközt segítő programjának köszönhetően 82 diák kapott modern digitális eszközöket Abádszalókon.

Fantasztikus gyermeknappal zárták a hétvégét Tiszaburán.

Gyermekfoglalkozásokkal kedveskedtek a legkisebbeknek Szolnokon.

Ma még üresek a falai, de pár éven belül betegek sokasága gyógyulhat a kívül-belül megújuló abonyi Sivó-kúriában.

Több mint száz család gyűlt össze a Szentháromság Templom előtti téren, hogy áldást kérjen járművére. A rendezvényen ezt követően még számos esemény várta az érdeklődőket a templomkertben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában