Közélet

2007.01.21. 15:08

Összefogás az országos szervezettel

A jászság meghatározó cégeinek vezetői több mint egy évtizeddel ezelőtt határoztak arról, hogy egy klubbot hoznak. Sok más mellett céljuk volt egy olyan fórumot teremteni, ahol a menedzserek egymás között beszélhetik meg gondjaikat, örömeiket, sikereiket.

SZOLJON

Nem utolsó sorban egyfajta hagyományt is akartak teremteni rendszeres összejöveteleikkel. A hagyomány része immár a minden év januárjában esedékes Menedzser Bál is, amelyet idén nyolcadik alkalommal szerveztek meg. A cégvezetők egy kellemes hangulatú est keretében egy kicsit maguk mögött hagyják a mindennapok problémáit.

Az esemény főszervezője Szatmári Zoltán megnyitójában örömét fejezte ki, hogy az üzleti szféra mellett a kultúra és az egészségügy területén tevékenykedők is eljöttek. Rájuk nem kevés menedzseri feladat hárul az utóbbi időben. Kármán Antal a klub alelnöke ismertette a fővédnök, Lepsényi István a Menedzserek Országos Szövetsége elnökének köszöntő levelét.

A berényi klub és az országos szövetség idén szeretné szorosabbra fűzni kapcsolatait. A vacsorát után a világhírű Rippel fivérek tartottak bemutatót, majd Oláh Zsolt operaénekes, Kegye János pánsípművész mutatta be műsorát. A hajnalig tartó táncot a tombola szakította meg, amelynek bevételét a berényi Barkóca Táncegyüttesnek ajánlották fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!