Közélet

2008.02.13. 21:02

A MÁV nem hibázott

A MÁV Zrt. megdöbbenéssel és értetlenül áll a VDSZSZ azon újabb állításai előtt, miszerint negyven, közlekedésbiztonságot veszélyeztető technológiai szabálysértés történt a múlt heti sztrájk idején - áll a cég közleményében.

forrás:Hírszerző

"A vasúttársaság a leghatározottabban visszautasítja a VDSZSZ állításait, amelyek megkérdőjelezik a vonatok szabályos és biztonságos közlekedését. A vasúttársaság vizsgálata megállapította, hogy a munkabeszüntetés idején is szabályosan megtörténtek az előírt ellenőrzések, így a fékvizsgálatok is. A MÁV Zrt. az eset kapcsán ismételten fontosnak tartja leszögezni: maradéktalanul betartja és betartatja a vasúti közlekedés szabályait, a biztonságot mindennél fontosabbnak tekinti" - olvasható a MÁV közleményében. 

A cég szerint a VDSZSZ azzal, hogy a hivatalos hatósági vizsgálatok eredményeit is megkérdőjelezve európai fórumokhoz fordul, nem csak a vasutasokat, a magyar vasutat, hanem Magyarországot hozza méltatlan helyzetbe a nemzetközi közösség előtt.

forrás:Hírszerző -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!