Közélet

2008.02.22. 10:41

Fejlesztik Szandaszőlőst

Az Észak-Alföldi Regionális Operatív program keretében mód nyílik a megyei jogú városok részére, így Szolnoknak is a város rehabilitációs programjának megvalósítására.

Mészáros Géza

Ez azt jelenti, hogy a 2007—2013-ig terjedő időszakban közel 4 milliárd forint támogatást pályázhat meg a megyeszékhely egyes városrészeinek fejlesztésére, megújítására. A települési önerővel valamint vállalkozói befektetési összegekkel együtt ezáltal közel 7 milliárd forint értékű beruházás valósulhat meg a városban. Ennek érdekében készült el Szolnok Megyei Jogú Város Integrált Városfejlesztési Stratégiájának munkaanyaga is, melynek egyik célterülete éppen Szandaszőlős. Ebben a városrészben számos alkalommal tartott már a városvezetés lakossági fórumot, érdeklődve az itt élőktől a számukra fontosnak ítélt témákról. Ezúttal egy olyan bezámolót tartanak Szandaszőlősön, ahol Szalay Ferenc polgármester és Kállai Mária alpolgármester vezetésével az illetékesek megismertetik az e területen tervezett fejlesztések részleteit. A fórumot február 27-én 18 órakor rendezik meg a szandaszőlősi művelődési ház színháztermében — minen bizonnyal nagy érdeklődés mellett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!