Közélet

2008.02.19. 07:30

Milliók bűvöletében

A megyehatárhoz közel élő Bezzeg Mónika 300 ezer forinttal távozhatott a Legyen Ön is milliomos című RTL Klubos játékból hétfőn este. A szoljon.hu a tápiószelei hölggyel beszélgetett egy kicsit a játékról és a nyereményről.

Hutter Zsófi

- Honnan jött az ötlet, hogy jelentkezzen a játékra?
- Mindig is nagyon szerettem a kvíz-játékokat, a családom is elég játékos, és úgy gondoltam megpróbálom.
- A játék során Szatmári Bélát hívta segítségül, aki a Pókerarcban megnyerte az 50 milliós fődíjat. Ismerték egymást korábban is?
- Nem, interneten kerestem rá. Ugyanis meg kellett adnom öt személyt, akit a telefonos segítségnél felhívhatok, és úgy gondoltam, az egyik legyen ő.
- A válaszát azonban mégsem fogadta el. Miért?
- Mert amit ő mondott, azt én első körben kizártam, és igazából csak megerősítésre vártam. De mint kiderült, jól döntöttem.
- Miért állt meg a 8. kérdésnél?
- Mert elfogytak a segítségeim, és mindenben bizonytalan voltam. Játékon kívül megjelöltem egy választ, de nem jól tippeltem, úgyhogy nem is bánom, hogy megálltam.
- Ha nem túl indiszkrét a kérdés: Mire költi a nyereményt?
- Mivel nem egy nagy összeget nyertem, a hitelem egy részét ebből törlesztem majd.
- A család mit szólt a jelentkezéshez és a nyereményhez?
- Természetesen nagyon örültek mindkettőnek. A jelentkezésben a párom is, és az édesanyám is támogatott. Nagyobb nyereménynek jobban örültünk volna, de ez is megteszi.
- A későbbiekben is jelentkezik majd hasonló játékra?
- Elképzelhető. A Széfben nagyon szívesen részt vennék, ráadásul a 2 éves Dorka lányomnak is megígértem, hogy a következő nyereményből elviszem valahova repülővel.
- Gondolom akkor jelenleg a kislánya tölti ki mindennapjait.
- Igen, GYEDen vagyok. De emellett a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola idegenforgalmi szakmenedzser szakán tanulok.

Mónikát egyébként a jászárokszállási Papp Károly váltotta a Legyen Ön is milliomos székében. A vele készült interjút szerdán reggel olvashatják honlapunkon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!