Közélet

2008.10.29. 15:47

Flashmob a jásziványi hivatal előtt

Jászivány is kapcsolódik az Európai Ifjúsági Hét programjához. Az országos szintű rendezvény november 3-tól 9-ig. A programsorozat legfőbb célja, hogy a fiatalokat is bekapcsolják a társadalmi élet hétköznapjaiba, illetve minderről elmondhassák véleményüket.

SZOLJON

Országszerte konferenciákat, fórumokat, különböző programokat szerveznek az érdeklődők számára. Jászivány a flash mob (villámcsődület) akcióhoz csatlakozik. A flash mob az emberek előre szervezett csoportosulását jelenti. Hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik.

Célja a figyelemfelkeltés, a hétköznapi ember elgondolkodtatása. A településen a Polgármesteri Hivatal és a Művelődési Ház előtt fognak összegyűlni. — Itt az ifjúság kiállhat és hallathatja a hangját — mondta Lóczi Miklósné a művelődési ház vezetője és az esemény támogatója. — A program lényege az összefogás, hiszen akár Brüsszelbe is eljuthat a közösség véleménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!