Közélet

2009.01.22. 19:11

Jászsági rövid hírek

Rövid hírek a Jászság területéről

BCS

Ravatalozó építését tervezik a bál bevételéből

Jásztelken február 7-én rendezik meg az első katolikus jótékonysági bált. Varga András plébános elmondta, hogy a bál bevételét a temetőben ravatalozó építésére fordítják. A rendezvény fővédnökségét Járvás István, országgyűlési képviselő vállalta el. IA

Esküvői kiállítást tartanak Jászberényben szombaton az Ifjúsági Házban

A program célja, hogy a házasodni készülő párok és családtagok információkat kapjanak a nagy nap megszervezéséhez. Az érdeklődők menyasszonyi ruhákat nézhetnek meg, sőt fel is próbálhatják azokat. Ezen kívül cukrászoknak, fotósoknak, vendéglátósoknak tehetik fel kérdéseiket.

A Hamza Stúdió fotókiállítása lesz Jászárokszálláson

A rendezvényen a stúdió tagjainak korábbi munkái tekinthetők meg, amelyek a jászszentandrási Aba-Novák-freskókról készültek. A képeket a Hamza Gyűjtemény és Jász Galéria szolgáltatja az eseményre. A kiállítást pénteken nyitja meg Banka Ferenc, szentandrási polgármester a Petőfi Művelődési Házban, a magyar kultúra napja alkalmából szervezett ünnepségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!