Közélet

2013.12.03. 13:53

Pénteken hidegbetörés!

Szerda reggel párás lesz a levegő, főleg délnyugaton és a Tiszántúlon sűrű ködfoltok képződnek, melyek csak lassan oszlanak fel.

köpönyeg.hu

Napközben az ország nagy részén kisüt a nap, csapadék továbbra sem alakul ki. Reggel -4, délután +4 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Csütörtökön változóan felhős idő várható, de csapadék még mindig nem alakul ki. Eleinte a délnyugati, majd az északias szél erősödhet meg. 2-6 fok közé kúszik délutánra a hőmérő higanyszála.

Pénteken, Mikulás napján kezdetben erősen felhős, vagy borult lesz az ég, később felszakadozik a felhőzet. Eleinte havas eső, délután elszórt hózáporok alakulnak ki. Az északnyugati szél mindenhol megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Markáns hidegfront éri el hazánk térségét.
Szombaton napközben erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan várható havazás, hózápor. Egy-egy hevesebb hózáporból néhány cm-es hóréteg is kialakulhat. Viharos lesz a szél. Csak kevéssel alakul fagypont felett.
Vasárnap kevesebb, hétfőn újra több felhő lehet felettünk, ekkor újra lehet havas eső, hó.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!