TISZAFÖLDVÁR

2017.07.28. 09:30

Előadást tartottak a klubban a polgárőrök

Nyílt napot rendezett a napokban a Tiszaföldvár Egyesített Szociális Intézmény Idősek Klubja, melyre elhívták a helyi polgárőr egyesület néhány tagját is.

Joó Zsuzsa

Az időseknek tartottak előadást

Forrás: Beküldött fotó

A nappali ellátást igénylő nyugdíjasok részére a nyílt napon különböző programok voltak: ingyenesen vérnyomást és vércukorszintet mértek, majd ezt követően Kecse László, a Tiszaföldvár Polgárőr Egyesület elnöke tartott előadást az ­Áldozattá válás elkerülése-vagyonvédelem és Kerékpáros közlekedési ismeretek nyugdíjasok részére című témakörökben. A tájékoztatón lega­lább hatvanan vettek részt.

A szünetben a Tiszaföldvári Táncos Nyugdíjas Klub és a Homoki Barátság Klub tagjai léptek fel. A szünetet követően a nyugdíjasok meghallgathatták a polgárőr-egyesület elnökének kerékpáros közlekedési előadását, majd ezt követően egy kötetlen beszélgetésbe kapcsolódhattak. Ennek témája a SZEM-mozgalom, az egyesület működése, a közbiztonság és a közlekedés volt.

Az időseknek tartottak előadást
Forrás: Beküldött fotó

­Kecse László honlapunknak ­elmondta, Tiszaföldváron rendkívül népszerű a SZEM-mozgalom, folyamatosan bővül a tagságuk, mára már legalább háromszázan csatlakoztak ­hozzá. A nyílt nap végén a nyugdíjasokat egy közös bográcsozásra hívták meg. A bográcsban paprikás krumpli főtt, melyet együtt fogyasztottak el a résztvevők.

Joó Zsuzsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!