JÁSZAPÁTI

2017.08.28. 09:30

Böjte Csaba ismét a Jászságba látogat

Ismét Jászapátiba látogat Böjte Csaba ferences rendi szerzetes. Csaba atya látogatását minden alkalommal fokozott érdeklődés övezi.

A településen útmutatását, igehirdetését több százan hallgatják minden alkalommal a Kisboldogasszony ­Római Katolikus Templomban, ahol a soron következő látogatásakor is misézik.

A szerzetes ez alkalommal szeptember 3-án, vasárnap érkezik a Jászság második legnagyobb városába, ahol délelőtt tíz órakor búcsúi szentmisét celebrál. Csaba atya ez alkalommal is adományokat gyűjt a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által támogatott gyermekek számára.

A szeptemberi látogatás különlegessége az lesz, hogy ez alkalommal az alapítvány által pártfogolt gyermekek, a Pájer Antal Művelődési Házban egy színdarabot mutatnak be délelőtt tizenegy órai kezdettel. A fiatalok Heltai Jenő: Néma levente című, Mátyás korában játszódó romantikus darabját adják elő.

Banka Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!