JÁSZKUNSÁG

2017.08.19. 10:30

A hónap végéig lehet szavazni a legkiválóbbakra

Idén immár tizenharmadik alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a megye legkiválóbbjai a szeptember 16-ára tervezett Területi Prima Gálán elismerésben részesüljenek.

Talán az elmúlt hetek forrósága, az üdülési szezon okolható, hogy az utóbbi időben kicsit visszaesett a szavazási kedv, pedig augusztus 31-ig még bárki leadhatja voksát a döntőbe jutott jelöltek valamelyikére az Új Néplapban megjelenő szavazólapokon.

A VOSZ megyei szervezetei által létrehozott területi Prima díj megyénkben is évek óta az egyik legjelentősebb elismerés, melyet a civil szféra javaslata és lakossági szavazatok alapján, egy szakmai grémium értékelésével megtámogatva ítélnek oda a legkiválóbbaknak.

A múlt évben Prima díjat kapott a sport kategóriában jelölt Kővári Lászlóné, a tudomány kategóriában dr. Grúber Károly, valamint a népművészet és közművelődés kategóriában Czupp Pál.

Közönségdíjas lett a magyar sajtó részéről Daróczi Erzsébet, a Szolnoki Honvéd Ejtőernyős Sportegyesület pedig tiszteletbeli Prima díjat kapott.

Az idei jelöltek közül vajon ki az a három, aki majd átveheti a Prima díjat, illetve a közönségdíjat? Érdemes még a hónap végéig szavazni!

Kovács Berta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!