DZSEMBORI

2017.10.12. 14:15

Ismét huszonnégy órás vetélkedőt rendeznek

Tizenhetedik alkalommal rendezik meg a megyeszékhely legnagyobb és leghangosabb diákversenyét, a „24 órás vetélkedőt”, melynek jelmondata találóan csak ennyi: „Aludj máskor!”.

Az egy álló napig zajló, egy teljes éjszakát átölelő rendezvény az év legnagyobb középiskolás bulija, melyre idén a város hat középfokú tanintézménye (Varga Katalin Gimnázium, Verseghy Ferenc Gimnázium, Széchenyi István Gimnázium, Magiszter alapítványi iskola, valamint a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum Pálfy-Baross és Keró-Közgé iskolája) delegált csapatot, és meghívtak egy vendégcsapatot Gyöngyösről (tavasszal a mieink is meghívást kaptak tőlük, akkor 3. helyezett lett a szolnoki csapat).

A nonstop esemény vendéglátója ezúttal is a Széchenyi István Gimnázium tornacsarnoka, azonban a speciális feladatok okán egy egész várost, de akár a térséget is érintheti egy-egy feladat megoldására való törekvés.

A szervezők azt kérik a város lakosságától, hogy segítsenek a diákoknak a rájuk kiszabott feladatokban, illetve ideiglenesen nézzék el, vagy inkább „hallják” el, ha kissé hangosabban fognak versenyezni a szolnoki középiskolások október 14-én és 15-én.

Az idei diákpolgármester-választásra október 10-én került sor. Régi hagyomány már, hogy a megválasztott diákpolgármester a 24 órás vetélkedő során mutatkozik be a város diáksága és lakossága előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!