TÚRKEVEI TORNÁSZTEREM

2017.10.07. 13:34

Nem tökéletes, de jó lehetőség a kevi tornászok számára az új terem

Régen várt pillanat érkezett el a túrkevei tornászok számára, hiszen átadták végre a KNIR DSE torna szakosztályának új tornásztermét.

Az avató díszvendége, dr. Magyar Zoltán kétszeres olimpiai bajnok tornász, a Magyar Torna Szövetség elnöke ünnepi beszédével buzdította az ifjúságot a sportolásra.

Nagy Ibolya, a Kaszap Nagy István Református DSE elnöke külön emlékplakettel mondott köszönetet a szövetségnek, az önkormányzatnak, az egyháznak, szülőknek és azoknak, akik segítették a terem létrejöttét.

Vida Tamás polgármester szerint Túrkevének sokat jelent a torna.

– A régi iskolaépület most újra élettel telik meg. Korábban a szülőknek kellett a tornaszereket pakolniuk, ezzel a teremmel viszont ez a gond megszűnt, s bár nem tökéletes, de nagyon jó lehetőséget teremt a tornászok számára – mondta.

A klub jelenleg hatvan taggal működik. Szeretnék kihasználni a terem lehetőségeit, így remélhetően tovább tudják városukban marasztalni tehetségeiket.

Az egyesület tornászai a jövőben már saját teremben készülhetnek.

SZ. ZS.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!