JÁSZBERÉNY

2017.11.01. 18:30

Az ország legjobbjai között szerzett előkelő helyezést a versenyen

Az ország hegesztő szakembereinek krémje állt rajthoz múlt héten a Fortaco Zrt. tanműhelyében.

Magócs Tamás eredményesen szerepelt a versenyen 

Fotó: Banka Csaba

A „FOCUS-ban a művészet” országos hegesztési verseny döntőjét szervezték meg a nehézipari gyárban. Az előválogató sorozatot követően a zsűri tagjai kiválasztották a tíz legjobb szakembert, akiknek a döntőben hét, változatos, de rendkívül nehéz feladatot kellett legjobb tudásuk szerint végrehajtaniuk huzalelektródás védőgázas hegesztési eljárásban.

– Igazi hegesztőművészi feladatok voltak ezek – mutatott rá a versenyszervező, Nagy Ferenc, a REHM Hegesztéstechnikai Kft. ügyvezetője.

Mint azt Oláh Tamás, a megméretésnek helyet adó vállalat kommunikációs vezetője elmondta, óriási öröm számukra, hogy munkatársuk, Magócs Tamás az előkelő negyedik helyezést szerezte meg az eseményen.

Magócs Tamás eredményesen szerepelt a versenyen 
Fotós: Banka Csaba

Szakmai siker volt az is, hogy kollégájuk, Sas Illés QHSE-menedzser a versennyel egy időben, szintén a berényi üzemben zajló országos szakmai konferencián előadóként vehetett részt.

B. Cs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!