KARCAG

2017.12.29. 10:28

A nő elkábította, majd kirabolta a férfit – gyógyszert dobott áldozata italába

Helybenhagyta a Szolnoki Törvényszék a Karcagi Járásbíróság azon ítéletét, melyben a bíróság rablás bűntette miatt két év – végrehajtásában négy évi próbaidőre – felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte azt a harmincas éveiben járó nőt, aki idén márciusban kirabolt egy férfit Karcagon.

A sértett március 23-án, az esti órákban Tiszaroffon járt, ahol az egyik kereszteződésben egy idegen nő, a későbbi vádlott, szólította meg, és szexuális szolgáltatást ajánlott a férfinak, akinél nem volt pénz, ezért az ajánlatot visszautasította.

Végül azonban számot cseréltek és azzal váltak el egymástól, hogy a nő a következő éjszakát a férfinál, Karcagon tölti, és szexuális kapcsolatot létesítenek majd egymással.

A megbeszélteknek megfelelően, másnap este megjelent a nő a férfi karcagi lakásán, ahol együtt italoztak, beszélgettek. A nő kihasználva vendéglátója figyelmetlenségét, gyógyszert dobott áldozata italába, aki a szertől rövid időn belül mély álomba merült.

A nő ezt követően átkutatta a férfi zsebeit és az egész lakást, ahonnan több mint húszezer forint értékben vitt el készpénzt, mobiltelefont, ruhát és élelmiszereket. Az ügyben első fokon április 27-én hoztak ítéletet, ezt hagyták helyben most.

Cz. N.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!