Bulvár-celeb

2024.05.25. 09:00

Ezt nem kellett volna! Olyan festmény készült Katalin hercegnéről, hogy a rajongóinak égnek állt a haja

Vilmos herceg feleségéről festett portrét egy brit-zambiai művész – sokak szerint kár volt.

MW

A hercegnét számos módon megörökítették már, a mostani ábrázolás egészen egyedire sikerült...

Forrás: Getty Images

A királyi család tagjairól mostanában előszeretettel készítenek festményeket. A Károly királyról készült portrét nemrég mutatták be, és most Katalin hercegné is meg lett festve. 

A Károly királyról készült kép sem aratott osztatlan sikert, de a Vilmos herceg feleségéről készült festményt egyenesen szörnyűnek tartják az emberek. A brit-zambiai művész, Hannah Uzor készítette el Katalin hercegné új portréját, amit a Tatler Magazin a címlapjára tett – írja a Life.hu.

A festmény igen hamar híres lett, de negatív értelemben: az emberek ugyanis szönyűnek találják az elkészült művet.

"Ez a portré borzalmas, annyi csodálatos művész van, biztosan találtak volna egy jobbat" - írta valaki. 

"Nagyon gyenge portré, amely egyáltalán nem tükrözi a walesi hercegnő szépségét és eleganciáját" - fejtette ki a véleményét egy másik hozzászóló.

Nem vagyok Katalin-rajongó, de ez a portré sértő

-  vélekedett valaki. A igazán kritikus kommentelők egyike pedig az írta, hogy ez egy "középiskolai művészeti osztály szintje". 

A vélemények eléggé hasonlók voltak, és abban mindenki egyetértett, hogy az elkészült mű kicsit sem hasonlít Katalin hercegnére.


Hogy a királyi család tagjai hogyan fogadták a festményt, arról nincs hír. Katalin hercegné sem fejtette még ki a véleményét, de egészen valószínű, hogy nem ezzel van elfoglalva: márciusban jelentette be, hogy rákos megbetegedéssel küzd, jelenleg kezeléseket kap. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában