Tét

2024.05.24. 16:40

Menczer Tamás: aki elindul a háborúpárti úton, az soha többet nem tud visszajönni (videó)

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban kiemelte, létfontosságú választás jön, ahol nem szabad rosszul dönteni.

MW

Budapest, 2024. május 9. Menczer Tamás fideszes országgyûlési képviselõ, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kemenes Cukrász Manufaktúra Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban (KKM) 2024. május 9-én. A cég új üzemet hoz létre pátyi telephelyén. A csaknem 1,8 milliárd forint értékû projektet az állam 620 millió forinttal támogatja, így elõsegítve tizenöt új munkahely létrejöttét. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Látjuk, mi van a németeknél. Először azt mondták, küldjünk sisakokat, sapkákat. Most meg tankoknál tartanak meg kötelező sorkatonaságnál – emlékeztetett Menczer Tamás. 

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott:

Minden egy irányba mutat: Ukrajna nem tud győzni, katonák kellenek, sorkatonaság, be kell menni Ukrajnába, és a legkomolyabb és legnehezebb fegyverekkel kell ott a harcot vívni.

Kiemelte, létfontosságú választás jön, ahol nem szabad rosszul dönteni. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában