Hirdetés

2023.01.25. 12:37

A CLAAS Hungária Kft.

A CLAAS Hungária Kft. a magyarországi mezőgazdasági gépgyártás vezető vállalata 2022-ben ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. A német tulajdonban lévő vállalat sikere a kiváló és motivált szakembergárdának és a tudatos építkezésnek köszönhető. Főszezonban közel 1000 főnek biztosítanak stabil és megbízható munkahelyet.

Az első vágóasztalok 1998-ban készültek el az üzemben, majd a cég az évek során a vágóasztalok kutatás-fejlesztési kompetencia-központja lett. A CONVIO FLEX a cég legújabb fejlesztéseinek egyike és a csúcsmodellt képviseli a hevederes gabonavágóasztalok között.

Jelenlegi termékportfóliójának meghatározó részét a gabona asztalok, a speciális napraforgó- és kukorica adapterek, a vágóasztal-szállító kocsik és a ferde felhordók adják.

A CLAAS Hungária Kft. felelősségtudatos munkáltató, amely egy jelentőségteljes és jövőorientált ágazatban tevékenykedik, ezáltal hosszú távú lehetőséget kínál munkavállalóinak. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a vállalat kapui nyitva állnak minden korosztály előtt, legyen az pályakezdő, vagy szakmai karrierje csúcsán lévő munkavállaló, érdeklődő.

Nálunk nem a kor, hanem a teljesítmény a fontos 

–  mondta el Kaposvári Anna HR vezető, aki 2022. októberben csatlakozott a CLAAS Hungária Kft. csapatához.

Kaposvári Anna HR vezető

A CLAAS Tanműhelye duális képzés keretein belül, ösztöndíjjal várja szakközépiskolás tanulóit, akik a gyártásba bekapcsolódva első kézből ismerhetik meg, milyen is a CLAAS Hungária Kft-nél dolgozni. Ezzel inspirálva önmagukat a jó szakmai eredményekre, bízva abban, hogy a tanulmányok befejeztével ők is büszke CLAAS munkavállalók lesznek.

Az UniTech mérnökversenyük célcsoportja pedig elsősorban mérnökhallgatók, akik rövid betekintést nyerhetnek a cég életébe a verseny során. Később őket is örömmel köszöntik szakmai gyakorlati programukban, illetve munkavállalóik között. Családbarát munkahelyként hangsúlyt fektetnek arra, hogy dolgozóik családjaikkal vehessenek részt az általuk szervezett programokon.

Számos hétvégi kiránduláson vehetnek részt az év folyamán, melyek között szerepel túrázás, múzeum és állatkert látogatás, korcsolyázás, kajakozás, de még horgászverseny is. A Szolnoki Szigligeti Színház előadásait is együtt élvezheti a család, CLAAS-os bérlettel.

Az iskolai nyári szünetben nyári táborok lehetőségével várja az érdeklődő CLAAS-os gyerekeket a cég. Emellett hagyománnyá vált már a CLAAS Családi Nap, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra érdekes programokat, koncerteket. Minden évben meglátogatja a Mikulás a CLAAS-os apróságokat, ahol fellépőkkel, sok-sok játékkal és finom ételekkel várják őket. Mindemellett a dolgozói Hűségjutalom elismerések átadásánál is jelen vannak a családtagok, akik fontos szerepet töltöttek be a szép karrierek elérésében, mint biztos háttér.

A minden szinten partnerségre törekvő vállalat számára az elődök örökségének továbbvitele mellett a folyamatos megújulás jelenti a jövőt, megfelelő alapot teremtve ezzel a következő 25 évnek.

Csatlakozz Magyarország legnagyobb mezőgazdasági gépgyártó vállalatához!

Nyitott pozícióink: www.claas.jobs

Jelentkezés: [email protected]

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában