Hirdetés

2023.07.21. 10:33

Álláslehetőségek kereskedelmi munkakörökben Nyíregyházán

A kereskedelem az elérhető pozíciók széles skáláját kínálja Nyíregyházán. Ilyen jellegű munkakörökkel egyebek mellett a NyiregyhazaAllas.hu felületén is gyakran lehet találkozni a kereskedelem, értékesítés álláskategória alatt. A következőkben bemutatjuk a portál kínálatának gyakran visszatérő kereskedelmi álláslehetőségeit!

PR cikk

Forrás: NyiregyhazaAllas.hu

Bolti eladó

A bolti eladói munkakör az egyik leggyakrabban felbukkanó kereskedelmi álláslehetőség a NyiregyhazaAllas.hu kínálatában. Itt talál állást bolti eladóként. Kerestek már többek között a munkaadók élelmiszerboltba, kerékpárboltba, valamint benzinkútra is munkavállalókat a portálon keresztül. A jellemző feladatok ugyanakkor minden estben hasonlóak voltak, beleértve például a vásárlók üdvözlését és kiszolgálását, a pénztárkezelést, az árufeltöltést, illetve a bolt belterületének rendben tartását.

Az elvárások viszont meglehetősen változatosan tudnak alakulni a bolti eladói munkakörök esetében, hisz egyes munkáltatók megkövetelik a szakirányú középfokú végzettséget és a szakmai tapasztalatot, míg mások nem. A vevőorientált gondolkodásmód, az udvariasság és a pontosság viszont valamennyi esetben alapvető elvárás.

Kereskedelmi ügyintéző

A kereskedelmi ügyintézői pozíció megjelenésére ugyancsak volt már példa a NyiregyhazaAllas.hu felületén. A pozícióval járó feladatokat olyan tevékenységek jelentették, mint például a megrendelések felvétele és továbbítása, a beérkező telefonhívások/e-mailek fogadása és kezelése, a be és kimenő árukkal kapcsolatos ügyintézés, illetve nem utolsósorban a vásárlók pontos és udvarias kiszolgálása.

Ezen feladatok ellátásához pedig középfokú végzettségre, felhasználói szintű számítógépes ismeretekre, valamint némi szakmai tapasztalatra volt szükség. A személyes tulajdonságok tekintetében pedig a rugalmasság, a precizitás és a megbízhatóság jelent meg kiemelt szempontként.

Értékesítői pozíciók

Végezetül pedig az értékesítői pozíciókról sem feledkezhetünk meg, amelyek szintén visszatérő szereplői a nyíregyházi állásportál kínálatának. Egyebek mellett előfordult már itt ingatlanértékesítői, gépjármű értékesítői, valamint telefonos operátor munkalehetőség is. Az ilyen jellegű állások esetében az alapvető feladatot a cég által képviselt termék/szolgáltatás értékesítése jelenti. Mindez történhet már meglévő ügyfelek részére is, ugyanakkor az újak felkutatása elengedhetetlen része a munkakörnek.

Az értékesítői állások betöltéséhez általában legalább középfokú végzettségre, illetve gyakran B kategóriás jogosítványra is szükség van. Emellett pedig fontos elvárások kötődnek a személyes tulajdonságokhoz is, hisz például a kiváló kommunikációs- és meggyőző képesség, illetve a határozottság és rugalmasság elengedhetetlen kvalitásoknak számítanak ezen munkakörök esetében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában