Hirdetés

2023.08.23. 09:37

Gyakran elérhető vendéglátós munkakörök Tatabányán

A vendéglátás területén általában mindig van lehetőség elhelyezkedni, többek között akár Tatabányán is. Ilyen jellegű pozíciókért érdemes például nyomon követni a TatabanyaAllas.hu weboldalát, amely portálon a vendéglátás álláskategória alatt is időről időre jelennek meg újabb lehetőségek. Íme néhány példa a gyakran visszatérőkre!

PR cikk

Forrás: TatabanyaAllas.hu

Pultos

A pultos munkakör az egyik legtöbbször felbukkanó álláslehetőség a TatabanyaAllas.hu kínálatában. Többnyire különböző italozókba kerestek munkavállalókat pultos pozícióba, ahol is a feladatokat az italok elkészítése és kimérése, a vendégek kiszolgálása, a pénztárgépkezelés, továbbá a helység tisztaságának fenntartása jelentette. A munkakörhöz kapcsolódó elvárások többnyire könnyen abszolválhatóak voltak: mindössze vendégcentrikus hozzáállásra, megbízhatóságra és az igényes munkavégzés képességére volt szükség.

Felszolgáló

Felszolgálói álláslehetőség szintén több alkalommal elérhető volt már a TatabanyaAllas.hu felületén. Ide kattintson a tatabányai felszolgáló állásokért. Az ilyen jellegű pozíciók kapcsán az alapvető feladatokat általában a terítés, a rendelések felvétele, az ételek és italok felszolgálása, a vendégtér rendben tartása, továbbá olykor a fizettetés jelentette. Természetesen a vendégcentrikus hozzáállás, illetve a gyors és pontos munkavégzés képessége ez esetben is nélkülözhetetlen elvárás volt, ami mellett a kommunikációképes idegennyelv-tudás is gyakran megjelent követelményként.

Szoláriumkezelő

A szoláriumkezelői munkakör ugyancsak azon pozíciók közé tartozik, amely már többször megjelent a vendéglátás álláskategória alatt. Ezen pozíciókra elsősorban tatabányai hölgyek jelentkezését várták, akiknek elsődleges feladata a vendégek kedves és mosolygós kiszolgálása, napozási tanácsokkal való ellátása, továbbá a stúdiónak és a gépeknek a takarítása volt. Ezen feladatok ellátásához pedig a vendéglátásban szerzett tapasztalatra, tiszta és ápolt megjelenésre, valamint a tempós és igényes munkavégzés képességére volt szükség.

Konyhai kisegítő

Végezetül az éttermi állsálehetőségre visszatérve, a konyhai kisegítő pozíciót sem hagyhatjuk ki a sorból, ami azok számára lehet ideális választás, akik nem rendelkeznek különösebb iskolai végzettséggel és tapasztalattal, továbbá minél előbb szeretnének munkába állni. Egy ilyen állás kapcsán a fő feladatokat jellemzően a konyha környezetének rendben tartása, a berendezések és konyhai felületek takarítása, a mosogatás, a nyersanyagok előkészítése, valamint a tálalásban való segédkezés jelenti. Bár végzettségre és tapasztalatra ezen munkák esetében nincs szükség, a pontosság, a precizitás és az igényes munkavégzés képessége elengedhetetlen feltétel szokott lenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában