Hirdetés

2023.09.21. 13:22

Spóroljon a legjobbal, a Tiplinóval

Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyében is tudják, hogy a Tiplinóval spórolni az egyik legegyszerűbb és legjobb dolog. Hisz ki az aki nem szeret spórolni és akciókat lesni? Nem igazán tudunk ilyen személyről. A Tiplinó pedig segít nem csak a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyeieknek spórolni, de egész Magyarországnak.

PR cikk

Forrás: tiplino.hu

Alza kuponnal a legújabb technika

Alza kuponokkal nem csak elektronikát és a legújabb technikai termékeket vásárolhatja meg, de akár mosóporokon, szépségápolási termékeken és játékokon is tud spórolni! Az Alza olyan, mint egy hatalmas bevásárlóközpont, ahol mindent egy helyen megtalál és méghozzá kedvező árakon. Nincs más dolga, mint bepakolni mindent a kosarába, a fizetéshez jutni, ott megadni az Alza kupont, amelyet a Tiplinó oldalon talál és már spórolt is a vásárlásán. Takarítson meg pénzt a Tiplinóval, hogy a következő vásárlásán felhasználhassa újból. Az Alza Black Friday akciója sem kihagyhatatlan ajánlat, amit minden novemberben megszerveznek. Spóroljon több száz- vagy akár ezer forintot a Tiplinó segítségével. 

Auchan kupon Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyében is használható

Jól olvassa, Auchan kupon és Alza kupon nem csak Budapesten, de egész Magyarország területén használható. Nincs más dolga, mint végig böngészni a Tiplino kedvezményes kuponjait, vagy leginkább az Auchan kuponokat és kiválasztani azt ami Önnek a legjobb, majd felhasználni. Természetesen az Auchan akciós újsága sem kihagyhatatlan, hisz az akciós termékeket nem csak mi gyűjtjük össze Önnek, hanem egy helyen megtalálja az Auchan akciós újságban is. Lapozgassa át a Tiplinó segítségével és válassza ki azt amire Önnek szüksége van. Ne felejtse el használni a spórolás érdekében a kuponokat, amely sokszor nem csak a teljes árú, de az akciós termékekre ugyanúgy érvényes.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában