Sport

2008.03.14. 10:42

Felépültek a szolnoki sérültek

Szombaton a tavaszi haramdik fordulóval folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. A listavezető Szolnoki MÁV-Mondi hazai környezetben próbálja meg begyűjteni a három pontot.

SZOLJON

A tervezett kezdőcsapat

Rézsó - Pintér L., Antal, Balogh P., Gohér - Kiss Z., Ulvicki, Szalai, Bogdán - Domokos, Remili.

Bár a Tisza-parti együttes "csak" a második helyen fordult az őszi idény után, a tavaszi rajtot követően azonnal az élre állt és remélhetően ezt a pozícióját meg is őrzi a harmadik játéknapot követően is.
Szolnoki MÁV-Mondi—Cegléd
Két meccs, két győzelem a mérlege a kék-sárga legénységnek, azaz önbizalommal telve várhatja a szomszéd város csapatát.
— Azért nem annyira rózsás a kép, ugyanis a múlt heti, berényi megyei rangadó második félidejében nem azt a teljesítményt nyújtotta a csapat, amit szurkolóink elvárnak — vélekedett önkritikusan az együttes szakvezetője, Vígh Tibor. — A szünet után túlzottan magunkra húztuk riválisunkat, tartani akartuk az eredményt, s nem igazán tudtunk felpörögni. A héten már teljes kerettel dolgoztunk, Bogdán Gábor és Mile Krisztián is bekapcsolódott a munkába, sőt a szerdai egymás közti játékban is résztvettek.
Az őszi "odavágón" tíz perc alatt eldöntötte a meccset a Szolnok, s végül sima, 4-0-ás győzelmet aratott. Most minden bizonnyal nehezebb összecsapás vár Antalékra. A kiesés rémétől fenyegetett Cegléd ugyanis szombaton bravúros győzelmet aratott a dobogóra pályázó Vác otthonában. Ez pedig azt jelenti, a téli szünetben érkezett új edző, a néhány éve a MÁV-Mondi-nál is dolgozott Simon Antal irányította újonc megkezdte a felzárkózást a középmezőnyhöz, s nem foglalkozva a papírformával, az esélyesebb csapat otthonában is győzelemre játszik. Több új játékos is érkezett a Pest megyei alakulathoz februárban: a Honvédban nevelkedett Kozarek András, a Szolnokon is megfordult Lázár Péter, illetve a karcagi Ramos István valóban erősítést jelent az együttesnek.

Ezek is érdekelhetik