LABDARÚGÁS

2017.08.15. 14:06

Értékes pontokat veszített a MÁV FC

A másodosztályú bajnokság 3. fordulójában a veretlen szolnoki csapat a pontveszteség nélkül álló, újonc Kazincbarcikát fogadta a Tiszaligeti Stadionban.

A szolnoki csapat végig jól és szervezetten játszott, de nem tudott gólt lőni, ezért meg kellett elégednie a döntetlennel.

Szépszámú közönség előtt szinte végigtámadta a mérkőzést a szolnoki csapat, a borsodi gárda inkább a kontrákra apellált. Abban, hogy a MÁV FC gólképtelen maradt, nagy szerepe volt Somodi Bencének, aki bravúrt bravúrra halmozott a vendégek kapujában.

– Az első félidőben főleg pontrúgások után voltunk veszélyesek. A második játékrészben sokat futottunk, helyzeteket alakítottunk ki, de sajnos ki is hagytuk azokat – értékelt a lefújás után Balogh Pál, a MÁV FC vezetőedzője.

Vitelki Zoltán, a vendégek vezetőedzője pedig azt mondta: – Jóval több lehetőséget dolgoztak ki a hazaiak, mint a mi csapatunk. Pontatlanok voltunk, hiányzott belőlünk az átütőerő, így örülhetünk a döntetlennek.

SZOLNOKI MÁV FC – KAZINCBARCIKAI FC 0-0

Tiszaligeti Stadion, 1100 néző.

Vezette: Oláh Gábor (Vígh-Tarsonyi Gergő, Szvetnyik Bence).

SZOLNOK: HRABINA – Molnár R., Horgosi, Papp Sz., Földi M. – Tóth B. – Farkas A. (Pintér N., 78.) JASAREVIC (Angyal N., 78.), Kenderes, TÓTH L. (Berdó, 87.) – Olasz D. Vezetőedző: Balogh Pál. Edző: Antal Gábor.

KAZINCBARCIKA: SOMODI – Tóth Sz., Palmes, Heil, Süttő – Sigér Á. (Contantinescu, 59.), HEGEDŰS D. – Varga M. (Kovács O., 59.), Bene A. (Burics, 89.), Kanalos – BOROS G. Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

A szolnoki csapat legközelebb szombaton a Szeged 2011 GA gyulai otthonában lép pályára.

További eredmények:

Siófok–Győr 0-2

Budaörs–Dorog 2-2

Budafok–Soroksár 1-1

Vác–Szeged 2011 1-0

Cegléd–Sopron 2-0

Kisvárda–ZTE 1-0

Gyirmót–Nyíregyháza 0-3

Csákvár–Mosonmagyaróvár 1-1

Békéscsaba–MTK 0-0.

V. Cs.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!