tündérszépek 2021 / videóval

2021.02.21. 20:00

Folyamatos a jelentkezés és a fotózás is szépségversenyünkre

Továbbra is várjuk a bátor jelentkezőket szépségversenyünkre, március 7-ig van idő nevezni a Tündérszépek 2021-re.

Szoljon.hu

Fotó: Szoljon.hu

Nálunk a hétköznapi lányok is esélyt kaphatnak. Az Új Néplap és a Szoljon.hu által közösen meghirdetett Tündérszépek 2021 versenyre továbbra is 16 és 29 év közötti megyebeli lányok jelentkezését várjuk. A tét nem más, mint tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat vagy akár modellszerződés.

Tiszaszőlősről, Fegyvernekről, Törökszentmiklósról, Szolnokról, de a Jászságból és Kunszentmártonból is érkeztek eddig hölgyek a fotózásra. Sorra lencsevégre kapjuk őket a stúdióban, készülnek a portfóliók, a múlt héten a szavazás is elindult. A megyei, majd később a regionális forduló ugyanis az online térbe zajlik, versenyzőink már várják a szívecskéket.

A voksolók között is értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Minden nap újabb és újabb képsorozatok kerülnek fel hírportálunkra, a bájos lányokról készült fotókat pedig az Új Néplap hasábjain is láthatják.

Nevezni idén is a Szoljon.hu hírportálunkon lehet – a jelentkezési lap kitöltésével és a nyilatkozatok elfogadásával – március 7-ig.

Ne maradj le, jelentkezz most!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!