DÍJÁTADÁS

2017.12.14. 10:55

Pénteken adják át a Kővári Tamás-díjat

A Kővári Tamás az Egészséges Életért Közérdekű Alapítvány pénteken 16 órakor rendezi hagyományos, gálaműsorral egybekötött díjátadó ünnepségét Szolnokon, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban.

Az eseményen immár 21. alkalommal adják át két személy részére a Kővári Tamás-díjat.

Emlékeztetőül, a legelső díjat a sportszakemberek közül Bertalan Imréné testnevelő tanár, nyugdíjas iskolaigazgató, míg a sportolói kategóriában Kővágó Zoltán, ifjúsági világbajnok, azóta olimpiai ezüstérmes diszkoszvető kapta még 1997-ben.

Az elmúlt évben Hegedűs Mária kosárlabdaedző, sportvezető és Sipos János, a Szolnoki MÁV SE atlétája vehette át a Kővári-díjat.

Az elismerések emlékplakettből és az adományozást igazoló oklevélből állnak, mindezekhez pénzjutalom is társul. Mint megtudtuk, a sportoló és a felnőtt sportszakemberi kategóriában egyaránt több száz ajánlás érkezett jeles sportemberekre.

Az alapítvány kuratóriuma meghozta döntését, ami egyelőre hétpecsétes titok. Kizárólag a péntek esti díjátadáson fog kiderülni, ki kapja meg az elismerést a 21. gálán, amelyre ingyenes a belépés.

V. Cs.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!