Hírek

2007.01.23. 10:24

A Denver leverte a Memphist

Az NBA két legjobb dobója parádés meccsen bizonyította tudását a memphisi grizzlik ellen

BAMA

A liga két legjobb dobója, Carmelo Anthony és Allen Iverson 28, illetve 23 pontot ért el a Denver Nuggetsben a Memphis Grizzlies ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

A verekedés miatti 15 meccses eltiltás után visszatért Anthony, valamint a decemberben szerződtetett, négy idényben is mesterlövész Iverson először játszott együtt. A Denver 21/17-re javította mérlegét, míg a Memphis 10/32-vel továbbra is a mezőny leggyengébb csapata.

Miamiban a címvédő hazaiak két sérült szupersztárjuk, Dwyane  Wade és Shaquille O,Neal nélkül is magabiztosan fektették kétvállra  a New Yorkot. A Heat klubcsúcsot jelentő 27 (!) pontot szórt  ellenkosár nélkül a nyitónegyedben. A San Antonio sorozatban 18-adszor verte meg a Bostont, amely  utoljára tíz éve, 1997 januárjában bizonyult jobbnak a texasiaknál.

A Los Angeles Lakers főként Kobe Bryant 42 pontja révén  diadalmaskodott a kaliforniai rivális Golden State ellen. A házigazdák klasszisának jó ómen a január 22-e, ugyanis éppen egy éve szórt egy meccsen 81 pontot, amellyel második az NBA örökranglistáján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!