Összefoglaló

2024.04.15. 20:00

Életveszélyes módon használta több kamasz az egyik szolnoki körhintát – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Egy parkoló kisteherautónak, illetve egy másik járműnek ütközött egy személyautó vasárnap hajnalban Karcagon, a Püspökladányi úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az egyik autót, amelyben öten utaztak.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Egy 17 éves fiú egy 75 éves asszony házánál többször is segített különféle dolgokban. A fiú egy favágás alkalmával egyedül tartózkodott a háznál, ezért a kulccsal kinyitotta a lakást, majd gondolt egyet és a sértett 1,6 millió forintjából 1 millió forintot magához vett. Otthonában elrejtette a pénzt, majd 2 és fél hét alatt elköltötte. 

Életveszélyes éjszakai hősködést vettek videóra az egyik szolnoki játszótéren. A felvételek tanúsága szerint tizennégy év fölötti fiatalok veszélyérzet nélkül pörögtek-forogtak a tiszaligeti helikopter-rotor-körhintán.

Egy helyi lakost ellenőriztek a rendőrök Tiszaföldváron április 13-án délelőtt. Az elektromos kerékpárral közlekedő férfit megszondáztatták, a műszer pedig pozitív értéket mutatott. Ittasan közlekedett továbbá robogójával az a 40 éves férfi is, akit Szolnokon ellenőriztek a rendőrök ugyanezen a napon éjjel. 

Ragyogó napfényes időben, vidám hangulatban rendezték meg a második FutiKutyik jótékonysági futóversenyt és sétát vasárnap Jászberényben. A Szeretlek Jászság Egyesület és a Jászberényi Jótékonykodók Egyesülete hívó szavára idén is sokan összegyűltek a Margit-szigeten, hogy egy nemes célt támogassanak. 

Több helyszínen újulnak meg utak Mezőtúron. Egy sikeres pályázatnak köszönhetően hat leromlott állapotú, forgalmas belterületi út felújítása valósulhat meg a következő hónapokban. A munkálatokkal és további fejlesztésekkel kapcsolatosan a napokban egyeztettek az önkormányzat és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. illetékesei.

A tavasszal remekül szereplő Szolnok az ebben az időszakban mindössze két pontot jegyző Pénzügyőr vendége volt a hétvégén. Az esélyek MÁV-győzelmet prognosztizáltak, a papírforma pedig nem borult, a Szolnok ugyanis egy hajrában szerzett találatnak köszönhetően begyűjtötte a három pontot.

A jó időre való tekintettel már április 27-én kinyit az Abonyi Városi Termál- és Strandfürdő. Az abonyi strand már gőzerővel készül az idényre, amelyben rendezvényekkel is készülnek majd.

Késes támadást jelentettek Sydney egyik templomából hétfőn, négyen megsebesültek, köztük egy pap is. A támadást a televízióban élőben közvetített szertartás idején követték el a Sydney nyugati részén lévő Walkley-ben található Jézus Krisztus Jó Pásztor nevű asszíriai keresztény templomban,

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában