Összefoglaló

2024.04.30. 22:40

Fürdés közben nyúlt a villanykörtéhez egy fiatal szolnoki férfi – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

„Psyche” címmel nyílt meg a minap Görbe Alexandra, Barcsay-díjas festőművész kiállítása a Csányi Alapítvány Közösségi Házának Déryné 6 Galériájában. Az alkotó tárlata május 10-ig tekinthető meg.

hirösszefoglaló,napi hírek,ez történt ma
Forrás: szoljon.hu

Lakossági fórumot tartott hétfő délután Szalay Ferenc polgármester és dr. Póta Sándor, a belvárosi körzet önkormányzati képviselője a Szolnoki SzC Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Technikum és Szakképző Iskolában. Az eseményen egyebek mellett elhangzott, az Ady Endre úti folyamatos csőtörések elhárítására már körvonalazódik a megoldás.

A következő podcastban az élelmiszerbiztonságról, az E-számokról, valamint a tudatos vásárlásról lesz szó. Tóth Ilona egészségmentorral arra keressük a választ, hogy miként lehet eligazodni az élelmiszeriparban használt vegyi anyagok útvesztőiben, és miért dúsítják adalékokkal a gyártók a különféle termékeket.

Valahogy hozzáfért mások online fiókjaihoz, és azokon keresztül másfél évig magának rendelgetett ezt-azt egy internetes csaló, de többek folyószámlájáról lopott is. A Szolnoki Járásbíróság elrendelte letartóztatását.

Szinte az egész magyarországi hatósági közeg kivonult az Újszászi Rózsa Imre Technikumba. Aggodalomra persze nincs ok: pályaorientációs napra érkeztek rendőrök, katonák, bv-es és NAV-osok, hogy látványos bemutatókkal csináljanak kedvet a diákoknak szakmájukhoz.

Fürdés közben nyúlt a villanykörtéhez egy fiatal szolnoki férfi. Áramütést szenvedett, ami majdnem végzetes tragédiához vezetett.

Újabb eredményes halmentésről számolhatott be a Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége (KTVHESZ). A napokban a Tisza nagykörűi árteréből menekítették vissza az élő folyóba a sekély vízben rekedt uszonyosokat.

Egy idegen férkőzött hozzá egy karcagi lakos bankkártyaadataihoz. Milliós a kár.

A június 9-ei választások tétjéről beszélt Tiszaföldváron tartott sajtótájékoztatóján Menczer Tamás. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint a tét háború és a béke. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában