Bulvár-celeb

2021.06.21. 21:02

Borzalmas tragédia! Kisfiával ment vízibiciklizni, eltűnt egy apuka a Velencei tóban

Megtörtént a szezon első tragédiája.

Forrás: feol.hu / Fehér Gábor

Gárdonynál történt a sajnálatos esemény hétfőn délután: egy édesapa vitte be kisfiát vízibiciklivel a tóba, ám onnan csak a kisfiú jött ki segítséget kérve, mondván, édesapja belefulladhatott a vízbe – írja a feol.hu.

A Velencei-tavi Speciális Kutató-mentők Alapítványa azóta is gőzerővel keresi az apát. Több száz négyzetmétert átkutattak már, de egyelőre nem tudtak információval szolgálni.

Az első hírek arról szóltak, hogy a kisfiú a vízbe eesett a vízibicikliről, rajta próbált segíteni az apuka. A rendőrség azonban azt közölte, hogy egyszerre ugrottak a vízbe.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság azt nyilatkozta a hírportálnak, hogy hétfő kora délután bejelentés érkezett, miszerint egy 6 éves kisfiút találtak Gárdonyban, a Sport Beach közelében, a Velencei-tó vizében, aki segítséget kért – miközben próbált a part közelébe úszni -, mert édesapja eltűnt.

A rendőrség információi alapján apa és fia vízibiciklit béreltek, amivel behajtottak a Velencei-tóba, majd arról a vízbe ugrottak. Az ugrást követően a 43 éves budapesti férfi nem jött fel a víz alól.

A vízibiciklit Sukorónál találták meg, a férfit órák óta keresik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!