Bulvár-celeb

2023.11.12. 01:46

Ez már több, mint kémia: Krausz Gábor és Mikes Anna megpuszilták egymást a táncuk végén

A megható produkció a zsűrit és a közönséget is elvarázsolta.

Fotó: Polyák Attila / Origo

Már jó ideje annak, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentették, hogy válnak, külön utakon folytatják tovább. Sokáig csak találgatni lehetett, hogy pontosan miért döntöttek így, de az énekesnő nemrég a rengeteg támadás hatására tiszta vizet öntött a pohárba, és egy hosszú, fájdalmasan őszinte posztban árulta el az igazságot.

Krausz Gábor eddig még nem reagált Tóth Gabi kiírására, valószínűleg azért, mert nagyon elfoglalta őt a Dancing with the Stars című táncvetélkedő, aminek ő az egyik nagy esélyese. Ezen a héten retro témában táncolnak a versenyzők, Krausz Gábor és Mikes Anna produkciója pedig egyenesen fantasztikus volt – bár rögtön beindította a pletykagyárat.

Krausz Gáborék az 'N Sync nevű fiúbanda hatalmas slágerére, a Bye Bye Bye-ra táncoltak, ez pedig sokak szerint egyértelmű üzenet volt Tóth Gabi számára, és a történtek után így búcsúzott el tőle örökre a sztárséf.

Ez persze csupán szóbeszéd és alaptalan feltételezés, hiszen véletlen egybeesés is lehet, hogy pont Tóth Gabi posztja után egy ilyen elköszönős dalra táncolt Krausz Gábor és Mikes Anna – akivel amúgy pletyka szinten már össze is boronálták az emberek, de ez mindig így szokott lenni - írja a Bors.

Táncuk mindenesetre nagyon érzelmes volt, ráadásul a produkció végén kölcsönösen megpuszilták egymást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában