Élelmiszeripar

2024.04.19. 18:00

Húszéves lett hazánk egyik legkorszerűbb húsüzeme (videó)

A Regnum a magyarországi Spar saját húsüzeme. A cég elsőként és egyedüliként hozott létre ilyet az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok közül. Az elmúlt két évtized során komoly fejlődésen ment keresztül a vállalat, több mint nyolcmilliárd forintot fordítottak fejlesztésre. Ezzel már az indulási húsmennyiség százhúszszorosát állította elő a tavalyi évben a több mint háromszázhatvan munkavállaló. Az üzemben magasan képzett szakemberek dolgoznak.

MW

Több mint 360 embernek ad munkát a bicskei húsüzem

Forrás: Shutterstock

A forgalmazott termékeik között kiváló minőségű sertés- és marhatőkehúsokat, valamint ezekből az alapanyagokból készült húskészítményeket is találhatunk. Sajtszeleteléssel és oktatási központtal szintén bővült a bicskei húsüzem, ahol szigorú minőségbiztosítási rendszert vezettek be. Korszerűen felszerelt laboratóriumukban minden terméküket ellenőrzik, ezek a legszigorúbb higiéniai és minőségi követelményeknek egyaránt megfelelnek – számolt be róla a Hír TV, amelynek stábja egy exkluzív gyárlátogatáson is részt vett a bicskei húsüzemben:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában