a gálameccs elé

2017.08.02. 14:10

Nikolics: Nyerni akarok!

Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Chicago Fire labdarúgója, Nikolics Nemanja az MLS All Star-csapat tagjaként a Real Madrid ellen léphet pályára. A gálamérkőzés körüli felhajtás óriási, amiből a magyar támadó is kiveszi a részét.

Forrás: Twitter.com

A játékos elárulta, hatalmas megtiszteltetésnek veszi, hogy pályára léphet a magyar idő szerint csütörtök hajnali háromkor kezdődő mérkőzésen, ráadásul úgy, hogy a szurkolók voksai alapján került az All Star-csapat keretébe. Noha a kezdőbe szavazták a drukkerek, korántsem biztos, hogy az edző Veljko Paunovics nem nyúl bele az összeállításba, de egy félidőt biztosan játszik majd.

Mint mondja, harmadszor léphet pályára a Real ellen, de az első két alkalomra nem szívesen emlékszik vissza, így reméli, hogy a mostani összecsapáson maradandó élménnyel gazdagodhat.

Niko elmondta, teljes erőbedobással fog pályára lépni, hiába van szó gálameccsről, egy labdarúgó mindig győzni szeretne.

„Egy futballista nem úgy megy fel a gyepre, hogy na, játszom egy gálameccset. Én legalábbis nem vagyok ilyen. Abban a pillanatban, hogy átlépem az oldalvonalat, nyerni akarok! Olyan nincs, hogy nem teszem oda magam, hogy nem sprintelek a labdáért. Ha jól sejtem, így vannak ezzel a Real játékosai is...”

- közölte a támadó.

Hozzátette, a mérkőzés körül óriási a felhajtás, minden percre pontosan meg van szervezve, számos kísérőprogramon kell részt venniük. A csapattársak közül Tim Howard volt az, akivel hosszabb ideig is elbeszélgetett, sőt találkozott a kapus anyukájával is, aki történetesen magyar.

Boldogságot érez, hogy csapata, a Chicago Fire négy játékost is ad a keretbe, ami bizonyítja, hogy jó helyre igazolt. Büszke, hogy amerikai csapata mellett Magyarországot is képviselheti, és jó játékkal szeretné meghálálni a belé vetett bizalmat.

(Borítókép: Twitter.com / Nikolic Nemanja)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!