Furcsa emlékezés

2023.05.21. 18:58

A szolnoki mobilvécé mögött szexelő rajongó egy Azahriah-val készült fotóval dicsekszik

Egy évvel a nagy port kavart szolnoki botrány után az eset főszereplője úgy döntött, jó ötlet megemlékezni a történtekről...

Szoljon.hu

Azahriah

Fotó: MW Archív

A tavalyi év talán egyik legnagyobb botránya Azahriah nevéhez fűződik, aki a Szolnoki Palacsintafesztiválon történt fellépését követően élt vissza egy rajongója helyzetével.

Az egy évvel ezelőtti eset úgy látott napvilágot, hogy valaki videóra vette, ahogy az énekes egy mobilvécé mögött szexel egyik rajongójával. Az énekes alkalmi partnere úgy tűnik, nem bánta meg az incidenst, hiszen egy közös fotóval emlékezett meg az Instagramon az akkor történtekről – szúrta ki az Origo.

Forrás: Origo.hu

Az Origo.hu szerint a felvételen Budai Laura Azahriah-t ölelgeti és puszilja, a kép valószínűleg az ominózus estén készülhetett kettejükről. 

A botrányos ügyben minden érintett próbál felejteni, köztük az énekes menyasszonya is, akit úgy tűnik mindig emlékeztetnek a félrelépésre...

A portál úgy tudja, hogy a képre egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban figyeltek fel, ugyanis Budai Laura tegnap tette közzé az emléket egy korlátozottan elérhető Instagram-bejegyzésben. A csoport tagjai sem nézték jó szemmel a lány viselkedését, kemény kritikákat fogalmaztak meg vele szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!