Celebfigyelő

2024.03.16. 12:00

Összefogásra ösztönöz Rubint Rella a kis Ádin gyógyulásáért

Új fotót posztolt a fitneszedző.

Szoljon.hu

A jászberényi gyökerekkel rendelkező fitneszedző közösségi oldalán ösztönözte követőit, hogy segítsenek Kneifel Ádinnak. 

Ádin és szülei
Fotó: Mészáros János

Ahogy arról korábban beszámoltunk Kneifel Ádin 2020. november 27-én született Debrecenben, a család jelenleg is a cívis városban él. A kisfiú hatalmas boldogságot hozott a szülők, Krucsó Anikó és Kneifel Adrián életébe. Ádin egy ideig épp ugyanolyan izgő-mozgó fiú volt, mint kortársai. Ám egy éves kora körül a bölcsődében egyre inkább lemaradásokat vettek észre a csöppség mozgásában. A mászásban, ülésben, fordulásban. A gyógytornák, otthoni masszírozások szinte azonnali javulást hoztak, ám amikor korosztályához képest később, tizenöt hónaposan járni kezdett, nagyon instabil volt. 

Aztán, amikor az étvágya is romlani kezdett, a fejlesztő szakembereken kívül egyéb kivizsgálásokra is elvitte a család Ádint. Végül a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában az egyik neurológus vetette fel, hogy Duchenne-szindrómára gyanakszik. A gyanúja 2022 decemberében beigazolódott.

Rubint Rella is szeretne segíteni

– A rádióban hallottam Ádin történetéről, egy kisfiúról, aki közvetlen és kedves, játszik, érdeklődik és rosszalkodik. Pont olyan, mint kortársai és mégis teljesen más.
Felvettük Ádin szüleivel a kapcsolatot és elhatároztuk, hogy megteszünk mindent, hogy megmentsük – írja oldalán a fitneszedző.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!