UTAZZ VELÜNK

2018.09.05. 12:40

Elektromos robogót nyert az Új Néplappal a kőteleki család

Koczka Istvánné kőtelki olvasónk nyerte az Új Néplap Utazzon velünk! elnevezésű sms-játékának egyik értékes nyereményét, egy elektromos robogót.

Kovács Berta

A nyereményt nyertesünk fia, Koczka István vette át Fodor Beátától, az Új Néplap megyei üzletszervezési vezetőjétől.

Fotó: Csabai István

Az ajándékot a szerencsés előfizetőnk férje, István és fia vette át.

– Nagyon régi újságolvasók vagyunk, évtizedek óta forgatjuk az Új Néplapot – hangsúlyozta Koczka István, amikor arról kérdezzük, mióta olvassák párjával az Új Néplapot.

– A feleségemnek sok kedvenc rovata van. A rejtvényeket pedig különösen szereti, mindig megfejti, aztán beküldi az összeset, amennyit csak tud. Ennél a lapnál ez az első nyereményünk, meg is illetődtünk nagyon.

Nem is tudjuk még, melyikünk fogja végül használni a robogót. A feleségem is tudja vezetni, de lehet, hogy inkább az unoka fog motorozni rajta – árulta el a nyertes férje.

Azt is megtudtuk, náluk az Új Néplappal kezdődik a nap. Közösen olvassák a lapot, István forgatja az elejét, felesége a hátulját, aztán cserélnek.

A nyereményt nyertesünk fia, Koczka István vette át Fodor Beátától, az Új Néplap megyei üzletszervezési vezetőjétől.
Fotó: Csabai István

– Mi már nyugdíjasok vagyunk, van időnk olvasgatni – mondta István, míg fiuk a nyeremény robogót rögzítette a hazaszállítást szolgáló furgonban. – Elégedettek is vagyunk az újsággal, hiszen azért járatjuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!