HIRDETÉS

2020.04.01. 00:00

5 tipp a stressz-mentes esküvői előkészületekhez

Esküvőre készülsz? Szeretnéd, ha minden tökéletesen alakulna a nagy napon? Szinte kivétel nélkül így van ezzel mindenki. Az azonban már más kérdés, hogy miként oldják meg a párok a szervezés kérdését. Napjainkban számos olyan céggel találkozni, amelyek kifejezetten esküvőszervezés terén állnak rendelkezésre. Helyettünk azonban nem dönthetnek, a végső igent a meghívóktól kezdve a menüig nekünk kell rámondani.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az esküvő előtti hónapok sokak számára stresszt okoz. Tény azonban, hogy ennek nem kell törvényszerűen így lennie. Az időben történő szervezés, a megfelelő szakemberek közreműködése és természetesen a hozzáállás sokat lendíthet azon, miként éljük meg a várakozás időszakát. Cikkünkben olyan tippekkel igyekszünk segíteni a pároknak, melyeknek köszönhetően a nagy nap előtti időszak is az egymásra való odafigyelésről és szeretetről szólhat majd.

1. Kezdj neki időben!

Nagy létszámú meghívottak esetén a szervezés is hosszabb ideig tart majd, mintha szűk körben ünnepelnéd az esküvő napját. Minden esetben fontos azonban, hogy időben nekikezdj a feladatoknak. Kérj árajánlatot akár több rendezvényszervező cégtől, de ha magad intéznél mindent, akkor is érdemes körülnézni a piacon, akár a menü összeállításakor, akár a dekoráció vagy például az esküvői meghívó kapcsán.

2. Nem mindegy, milyen stílusban, méretben gondolkodsz!

Az esküvői meghívó az első dolog, amivel a meghívottak az események kapcsán találkoznak. Korántsem mindegy tehát, hogy az mennyire passzol a leendő rendezvényhez, milyen jegyeket visel magán. Az eskuvoimeghivok.hu csapata úgy véli, az elegáns, klasszikus meghívókkal szinte biztosan nem lehet mellélőni, ennek ellenére egyre többen választják a rajzolt, különleges megoldásokat. A prémium kategória sem képvisel elérhetetlen árszínvonalat, így ha luxusesküvő várható, akkor azt érdemes már a meghívóválasztás kapcsán is fókuszba helyezni. Az esküvői idézetek minden korábbinál szélesebb választékban elérhetőek online, így közöttük biztosan rátalálhatsz arra, ami méltó saját esküvői meghívódhoz.

3. Bízd profikra!

Nincs időd, kedved, energiád arra, hogy magad intézz minden részfeladatot? Gond egy szál se, hiszen számos rendezvényszervező cég foglalkozik kifejezetten esküvők szervezésével és lebonyolításával. Ugyan az árak néha igen magasak, de egy prémium alkalomhoz semmi sem drága. Kérhetsz segítséget akár csak a helyszín bérléséhez is, semmi sem kötelező, de tény, hogy a profik nagymértékben előmozdíthatják a népes vendégsereggel tervezett alkalom szervezését.

4. Szánj időt saját magadra!

Miért kellene a szervezés időszakának csak a szoros időbeosztásról és a folyamatos tervezgetésről szólnia? A közös élet és a boldogság úgysem egyetlen napon múlik. Ennek ellenére természetes, hogy mindannyian szeretnénk, ha a nagy nap tökéletesen sikerülne. Ne feledkezz azonban meg saját magadról, és az oly fontos én-időről. Áldozz a szépség oltárán, lazíts, töltsetek közös időt kedveseddel, amikor nem az esemény van a középpontban. Mindennek köszönhetően sokkal nyugodtabban állsz majd hozzá az egészhez.

5. Találd meg a lényeget az egészben!

Jó esetben, az életben egyszer van esküvő. Többről szól azonban mindez, mint a közigazgatási aktusról és mindarról a körítésről, amely az eseményhez társul. Kapaszkodjatok össze kedveseddel a nehezebb, feladatokkal teli időszakban. Ha pedig szabadidő akad, akkor kapcsolódjatok ki. Az esküvői jókívánságok is azt a célt szolgálják majd, hogy hosszú, boldog évek várjanak rátok.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!