Szponzorált tartalom

2021.02.23. 10:59

Logikai társasjátékok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt?

Szerencsére a szabadidőnk eltöltésébe senki nem szól bele, mi tudjuk eldönteni, hogy mi az a tevékenység, amivel nem csak ki tudjuk kicsit pihenni magunkat, de újra fel tudunk töltődni lelkileg és fizikailag is.

Forrás: pexels

Azoknak, akik nem szívesen mozdulnak ki az otthonukból, különösen a közelmúltban kialakult helyzet miatt, érdemes kipróbálniuk a társasjátékok nyújtotta szórakozás lehetőséget. Nem véletlen örvendenek ezek a játékok ekkora népszerűségnek világszerte, hiszen korosztálytól függetlenül mindenki találhat az érdeklődésének és az aktuális kedvének megfelelő játékokat. Legyen szó felnőtt játékestről, gyermek játékdélutánról, esetleg a két korcsoport keveredéséről, egész biztos a megfelelő játék mindenkinek izgalmat és győzni akarást fog okozni!

A társas kiválasztáskor első körben azt kell eldönteni, hogy kik fognak játszani. Természetesen más-más szabályrendszerrel vannak ellátva a gyermek-, a családi-, és a felnőtt társasok is. Abban az esetben, a gyermekekkel szeretnének együtt játszani a felnőttek, remek választások lehetnek a logikai társasjátékok. Miért épp ezt a fajta játékot érdemes elővenni családi partikra? Azért, mert ezek a darabok kellőképpen megtornáztatják mind a két korosztály elméjét. Akkor tudhatjuk, hogy jól döntöttünk egy logikai játék esetében, ha a feladványok megoldása kihívását jelent a játékosok számára, azonban rövid gondolkodás után sikerül megoldani azokat, ezzel sikerélményhez juttatva a résztvevőket.

Felmerülhet a kérdés, hogy melyik társasjátékot célszerű választani, ha azt szeretnénk, hogy a fent felsorolt kritériumoknak megfeleljen. Nem mindig egyszerű olyan társast találni, ami megfelel az egész családnak, de azért vannak olyan weboldalak (mint például a Gémklub társas webshop), amelyek meg tudják könnyíteni a keresést. A linkelt oldalon található társasjátékok forgalmazásával foglakozó webshopban a legjobb játékok között tudsz majd szétnézni. Náluk külön kategóriákban tudod megnézni a társasokat, így valóban csak azon lehetőségek között kell válogatnod, amik téged érdekelnek. Családi társasjátékot, klasszikus darabot esetleg kooperatív játékot szeretnél ezúttal beújítani? Náluk egész biztos találni fogsz kedvedre valót!

Amennyiben még mindig tanácstalan vagy és a hatalmas választék láttan nem tudod eldönteni, melyik darabot rendeld meg, mindenképp ajánljuk a figyelmedbe az oldal Top 50-es listáját! A folyamatosan frissülő kategóriában valóban a legtöbbet eladott, és a legjobb visszajelzésekkel ellátott társasokat lehet megtalálni! Minden játéknál el tudod majd olvasni a szabály mellett azt is, hogy körülbelül milyen hosszú egy menet játékideje, hányan lehet vele játszani, és milyen korosztály számára ajánlják. Ne habozz, hiszen miután megrendelted a kiszemelt társast, néhány napon belül már szervezheted is a gyermekiddel a családi játékdélutánt, hiszen rövid időn belül kiszállítják a csomagokat. Az együtt eltöltött idő, valamint a sok nevetés pedig amit egy jó társasjáték mellett átélhettek, örök emlék lesz a család minden tagjának!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!